Nyhedsbrev august 2019

Så er det ved at være efterår

Bestyrelsen håber alle er kommet godt gennem sommeren og klar til det lunefulde efterår.

 1DO har store problemer med at der er ejer i foreningen der ikke føler de skal være en del af fællesskabet, ved ikke at følge vores ordensregler og vedtægter. I foreningen er vi et fællesskab som har sat nogle fælles rammer for vores område. Disse og de rammer vi har fået af kommunen gælder for alle. Hvis man er i tvivl om hvilken bestemmelser der gælder i foreningen kan disse findes på hjemmesiden og som ejer har man ved at købe en bolig her dermed lovet at efterleve disse. Som boligejer er det dermed ikke frit til at gøre lige hvad man har løst til.

Dette resulter også i at foreningen til tider må uddele skrivelser til ejer om at efterleve disse bestemmelser. Dette er for at informere om at der er forhold man skal bringe på plads for at overholde vores bestemmelser.

Lige nu er det største problem, biler der er parkeret på foreningens veje og dermed forhindre en god færdsel og fri passage i området. Vi er derfor i dialog med Politiet og Fredensborg kommune om der kan laves regulering af dette i området. Da det i henhold til parkerings-reglerne er det forbudt at parker udenfor de markeret p-områder.

Ejerlauget

Først; ejerlauget er ansvarlig for varme og TV-forsyningen, det er ikke grundejerforeningen.

Lige nu er vi ved at prøve at få rettet op på skader, fejl og mangler efter grave arbejdet, med nye varmerør, lavet af Duemose. Manglen på varmt vand er påvirket at luften der bliver frigivet når man opvarmer 11 ton vand. I skrivende stund køre vi derfor ikke i fuld og optimal drift. Når vi er der bliver temperaturen hævet til det normale. Tak for tilbagemeldinger på FB.

Havedagen

Vi holder havedagen lørdag den 21 september. Og håber at mange kan deltage på dagen. Vi skal fikse legepladser, rense for skral og ordne grønne områder og bede. Skur og bomme skal nok også males. Samt meget af alt det vi ellers plejer at lave.

Bestyrelsen.

[contact-form-7 id=”1072″ title=”Deltager på havedagen Lørdag 21 September 2019″]

Tagget , , , ,